KAPCSOLAT

+36 20 9555686

RÓLUNK
LÉBER BARBARA és a Szépségipar

 

Kevesen tudják rólam, hogy mielőtt Divattervező diplomám lett volna a MOME-n, és a gimnázium elvégzése után még megszereztem két éves nappali képzésen a Kozmetikus szakmát. A divattervezői karrierem elején ezt a tudást nem használtam de tudat alatt állandóan jelen volt. Azért is van indíttatásom, hogy létrehozzak étrend kiegészítőket, mert pontosan ismerem, hogy mik azok a hatóanyagok amelyeket inkább belsőleges fogyasztással érdemes használnunk és milyen összetételben- arányban kell megalkotni őket a teljes hatás érdekében. Úgy is mondhatnánk, hogy magamnak hoztam létre, a teljesség igényével azt a kollagén étrendkiegészítőt amelyet én is használni szeretnék. 

Idővel az is nyilvánvaló lett, hogy holisztikusan lehet csak a szép és elegáns megjelenésünkhöz közelíteni, azaz hiába alkotom meg a legszebb ruhát, ha a viselője nem elégedett magával, nincs elég önbizalma. Az önbizalom és a szépség pedig az egészségünkkel szorosan összefügg!

A Szépségipari szakma iránti lojalitásom is az oka, hogy a termékemet a Szépségiparban tevékenykedő kollégáim által szeretném kizárólag forgalmazni. Így ugyanis a szakma ugyanolyan hozzáértéssel és szenvedéllyel tudja a vendégeik felé elmondani azt, hogy ez a termék miért annyira hatásos és miben különbözik más termékektől mint én.

×