Legjobb kollagén készítmény. Hidrolizált multi kollagén komplex. 5 típusú kollagén peptid. Biotin, B7 vitamin, H vitamin, Hialuronsav, C vitamin az öregedés ellen, anti-aging hatás, menopausa, menopauza, perimenopauZa, postmenopauZa, klimax, csontritkulás, izületi fájdalmak ellen. Collagen jótékony hatásai fiatalság megőrzése, szép bőr, erős köröm, szép haj. A BARBARA LEBER ALL-IN COLLAGEn egy teljes spektrumú kollagén 5 féle kollagén multipeptiddel. I-II-III-V-X kollagén típusok. Egészségünkért és szépségünkért.

Miért paleobarát az ALL-IN COLLAGEN multi kollagén peptidek?

Legjobb kollagén készítmény. Hidrolizált multi kollagén komplex és 5 típusú kollagén peptid valamint Biotin, B7 vitamin, H vitamin, Hialuronsav, C vitamin az öregedés ellen, anti-aging hatás, menopausa, menopauza, perimenopauza, postmenopauza, klimax, csontritkulás, izületi fájdalmak ellen. Collagen jótékony hatásai a fiatalság megőrzése, szép bőr, erős köröm, szép haj.

A multi-kollagén peptideket több okból is gyakran paleobarátnak tekintik:

Kollagénforrás: A paleo diéta rajongói gyakran hangsúlyozzák olyan ételek fogyasztását, amelyeket őseink is fogyasztottak volna. A kollagén, az állatok kötőszöveteiben található fehérje elsődlegesnek tekinthető, és összhangban van a paleo filozófiájával.

Változatos állati források: A multi-kollagén peptidek többféle állati forrásból származnak, például szarvasmarha- (tehén), tengeri (hal) és csirke kollagénből. Ez a változatosság azokat a változatos fehérjeforrásokat tükrözi, amelyeket a korai emberek valószínűleg fogyasztottak volna.

Tápanyag-sűrűség: A kollagén esszenciális aminosavakban gazdag, beleértve a glicint, a prolint és a hidroxiprolint. Ezek az aminosavak létfontosságúak a kötőszövetek, a bőr, a haj és a körmök egészségének megőrzésében. A paleo diéta keretében, amely a tápanyagdús, teljes értékű élelmiszerekre helyezi a hangsúlyt, a kollagén-kiegészítők ezen alapvető tápanyagok koncentrált forrásának tekinthetők.

A tejtermékek és a gabonafélék kerülése: A paleo diéta általában kizárja a tejtermékeket és a gabonát, a teljes értékű élelmiszerekre, a sovány fehérjékre, a gyümölcsökre és a zöldségekre összpontosítva. A tejtermékektől és gabonáktól mentes multi-kollagén peptidek jól illeszkednek a paleo keretrendszerébe.

Az ízületek és a bélrendszer egészségének támogatása: A kollagén potenciális előnyeiről ismert az ízületek és a bélrendszer egészségének elősegítésében. Azok számára, akik a paleo diétát követik, amely az egészség és a jólét holisztikus megközelítését hangsúlyozza, a kollagén-kiegészítők beépítése megfelelhet ezeknek a céloknak.

Fontos megjegyezni, hogy a paleo diéta egyénenként változhat, és lehet némi rugalmasság abban, amit paleobarátnak tekintenek.

×