Legjobb kollagén készítmény. Hidrolizált multi kollagén komplex. 5 típusú kollagén peptid. Biotin, B7 vitamin, H vitamin, Hialuronsav, C vitamin az öregedés ellen, anti-aging hatás, menopausa, menopauza, perimenopauZa, postmenopauZa, klimax, csontritkulás, izületi fájdalmak ellen. Collagen jótékony hatásai fiatalság megőrzése, szép bőr, erős köröm, szép haj. Legjobb kollagén készítmény. Hidrolizált multi kollagén komplex. 5 típusú kollagén peptid. Biotin, B7 vitamin, H vitamin, Hialuronsav, C vitamin az öregedés ellen, anti-aging hatás, menopausa, menopauza, perimenopauZa, postmenopauZa, klimax, csontritkulás, izületi fájdalmak ellen. Collagen jótékony hatásai fiatalság megőrzése, szép bőr, erős köröm, szép haj. Miért fontos a BIOTIN szépségünk szempontjából? A BARBARA LEBER ALL-IN COLLAGEn egy teljes spektrumú kollagén 5 féle kollagén multipeptiddel. I-II-III-V-X kollagén típusok. Egészségünkért és szépségünkért.

Miért fontos a BIOTIN szépségünk szempontjából?

Legjobb kollagén készítmény. Hidrolizált multi kollagén komplex és 5 típusú kollagén peptid valamint Biotin, B7 vitamin, H vitamin, Hialuronsav, C vitamin az öregedés ellen, anti-aging hatás, menopausa, menopauza, perimenopauza, postmenopauza, klimax, csontritkulás, izületi fájdalmak ellen. Collagen jótékony hatásai a fiatalság megőrzése, szép bőr, erős köröm, szép haj.

A biotint, más néven B7-vitamint vagy H-vitamint gyakran hozzák összefüggésbe a szépség és az általános jólét elősegítésével. Míg egyes állításokat alátámasztó tudományos bizonyítékok korlátozottak, a biotin szerepet játszik az egészséges bőr, haj és köröm megőrzésében. Íme néhány ok, amiért a biotint fontosnak tartják a szépség szempontjából:

Haj egészsége:

Úgy gondolják, hogy a biotin hozzájárul a haj egészségéhez a keratin infrastruktúra javításával. A keratin egy fehérje, amely a haj, a bőr és a köröm szerkezetét alkotja.
Egyes tanulmányok azt sugallják, hogy a biotin-kiegészítők segíthetnek javítani a hajvastagságot és csökkenteni a hajhullást biotinhiányos egyéneknél. Az egyértelmű kapcsolat megállapításához azonban további kutatásokra van szükség.

Bőr egészsége:

A biotin részt vesz az egészséges bőr fenntartásában. Szerepet játszik a zsírsavak szintézisében, amelyek nélkülözhetetlenek a bőr egészségéhez.
A megfelelő biotinszint hozzájárulhat az egészséges arcszínhez, de a bizonyítékok nem olyan erősek, mint a hajra gyakorolt hatások tekintetében.

Köröm egészsége:

A biotin gyakran szerepel a kiegészítőkben, amelyek azt állítják, hogy javítja a köröm szilárdságát és csökkenti a törékenységet.
Korlátozott kutatások azt sugallják, hogy a biotin-kiegészítés segíthet javítani a köröm vastagságát és csökkenteni a töredezett körmök repedését.

Fontos megjegyezni, hogy bár a biotinhiány bőrproblémákhoz, hajhulláshoz és egyéb problémákhoz vezethet, a legtöbb ember elegendő biotinhoz jut az étrendből. A biotinhiány ritka, és a túlzott pótlás nem feltétlenül vezet további előnyökhöz.

×