Legjobb kollagén készítmény. Hidrolizált multi kollagén komplex. 5 típusú kollagén peptid. Biotin, B7 vitamin, H vitamin, Hialuronsav, C vitamin az öregedés ellen, anti-aging hatás, menopausa, menopauza, perimenopauZa, postmenopauZa, klimax, csontritkulás, izületi fájdalmak ellen. Collagen jótékony hatásai fiatalság megőrzése, szép bőr, erős köröm, szép haj. A BARBARA LEBER ALL-IN COLLAGEN egy teljes spektrumú kollagén 5 féle kollagén multipeptiddel. I-II-III-V-X kollagén típusok. Egészségünkért és szépségünkért.

Hogyan segítik a BARBARA LEBER ALL-IN COLLAGEN multi kollagén peptidek az erősebb körmöket és hajat?

Legjobb kollagén készítmény. Hidrolizált multi kollagén komplex és 5 típusú kollagén peptid valamint Biotin, B7 vitamin, H vitamin, Hialuronsav, C vitamin az öregedés ellen, anti-aging hatás, menopausa, menopauza, perimenopauza, postmenopauza, klimax, csontritkulás, izületi fájdalmak ellen. Collagen jótékony hatásai a fiatalság megőrzése, szép bőr, erős köröm, szép haj.

A kollagén egy fehérje, amely döntő szerepet játszik a szervezet különböző szöveteinek felépítésében, beleértve a bőrt, a hajat és a körmöket. A kollagén peptidek, például a multi-kollagén peptidek, a kollagén hidrolizált formái, amelyek kisebb, könnyebben felszívódó molekulákra bomlanak le.

Íme, hogyan járulhatnak hozzá a multi-kollagén peptidek a körmök és a haj erősödéséhez:

Fehérje építőelemek: A kollagén a haj és a köröm fő összetevője, szerkezeti támaszt és erőt biztosít. A multi-kollagén peptidek biztosítják a kollagén szintéziséhez szükséges esszenciális aminosavakat. Ezek az aminosavak a fehérjék építőkövei, beleértve azokat is, amelyek a hajban és a körmökben találhatók.

Fokozott kollagéntermelés: A kollagénpeptidek serkenthetik a szervezet természetes kollagéntermelését. Az életkor előrehaladtával a kollagéntermelés csökken, ami befolyásolhatja a haj és a körmök erejét és rugalmasságát. A kollagén peptidekkel való kiegészítés segíthet ellensúlyozni ezt a csökkenést, és támogathatja a szervezetet több kollagén előállításában.

A bőr egészségének javítása: A kollagén nemcsak a hajra és a körmökre, hanem a bőrre is jótékony hatással van. A multi-kollagén peptidek hozzájárulhatnak a bőr egészségesebbé tételéhez azáltal, hogy elősegítik a hidratálást és a rugalmasságot. Ha a bőr jó állapotban van, közvetve jótékony hatással lehet a haj és a köröm egészségére.

Antioxidáns tulajdonságok: Egyes kollagénforrások, például a hal kollagénje antioxidánsokat tartalmaznak, amelyek segíthetnek megvédeni a bőrt és a hajat a szabad gyökök okozta károsodásoktól. Ez hozzájárulhat a haj és a köröm általános egészségéhez.

Biológiai hozzáférhetőség: A kollagén peptidek könnyebben szívódnak fel a szervezetben, mint a teljes kollagénmolekulák. Ez a fokozott biológiai hozzáférhetőség biztosítja, hogy a szervezet hatékonyan tudja használni a kollagén peptideket a haj és a köröm növekedésének és karbantartásának támogatására.

×