Legjobb kollagén készítmény. Hidrolizált multi kollagén komplex. 5 típusú kollagén peptid. Biotin, B7 vitamin, H vitamin, Hialuronsav, C vitamin az öregedés ellen, anti-aging hatás, menopausa, menopauza, perimenopauZa, postmenopauZa, klimax, csontritkulás, izületi fájdalmak ellen. Collagen jótékony hatásai fiatalság megőrzése, szép bőr, erős köröm, szép haj. BARBARA LEBER ALL-IN COLLAGEN TELJES SPEKTRUM KOLLAGÉN PEPTIDEK. 5 TÍPUSÚ KOLLAGÉN PEPTIDEK: I-II-III-V-X. BIOTIN, HIALURONSAV ÉS C-VITAMIN 50g

A teljes spektrumú kollagénről.

A teljes spektrumú kollagén, amely jellemzően többféle kollagént, például I., II., III., V. és X. típusú kollagént tartalmaz, egyesek szerint hasznosabb, mivel szélesebb körű előnyöket biztosít a szervezet különböző szövetei és funkciói számára. Íme az egyes kollagéntípusok fontosságának lebontása:

I-es típusú kollagén:

Bőrben, csontokban, inakban és szalagokban található.
Szerkezeti támogatást nyújt, és segít megőrizni a bőr, a csontok és a kötőszövetek integritását.

II típusú kollagén:

A porc fő összetevője.
Támogatja az ízületek egészségét és segíti a porcok kialakulását és fenntartását.

III típusú kollagén:

Megtalálható a bőrben, az erekben és a belső szervekben.
Hozzájárul a szervek szerkezeti felépítéséhez és segíti a bőr rugalmasságát.

V típusú kollagén:

Megtalálható a hajban, a sejtfelszínen és a placentában.
Szerepet játszik a sejtfelszínek és a haj kialakulásában.

X típusú kollagén:

A csontok növekedési lemezeiben található.
Részt vesz a csontképzésben és a mineralizációban.

Ha a kollagéntípusok teljes spektrumát beépítjük a táplálékkiegészítőbe, úgy véljük, hogy az egyének szélesebb körű előnyökkel járhatnak. Például:

Ízületek egészsége: Az I., II. és V. típusú kollagén támogathatja az ízületek egészségét azáltal, hogy elősegíti a porcok és a kötőszövetek integritását.

Bőr egészsége: Az I., III. és V. típusú kollagén hozzájárul a bőr rugalmasságához, hidratálásához és általános egészségi állapotához.

Csontok egészsége: Az I, II, III és X típusú kollagén fontos a csontok szerkezetéhez, növekedéséhez és mineralizációjához.

Kötőszövetek támogatása: A különböző kollagéntípusok kombinációja támogatja az inak, szalagok és más kötőszövetek egészségét.

Fontos megjegyezni, hogy bár egyes tanulmányok a kollagén-kiegészítés lehetséges előnyeire utalnak, további kutatásokra van szükség e hatások mértékének teljes megértéséhez.

×