Legjobb kollagén készítmény. Hidrolizált multi kollagén komplex. 5 típusú kollagén peptid. Biotin, B7 vitamin, H vitamin, Hialuronsav, C vitamin az öregedés ellen, anti-aging hatás, menopausa, menopauza, perimenopauZa, postmenopauZa, klimax, csontritkulás, izületi fájdalmak ellen. Collagen jótékony hatásai fiatalság megőrzése, szép bőr, erős köröm, szép haj. Legjobb kollagén készítmény. Hidrolizált multi kollagén komplex. 5 típusú kollagén peptid. Biotin, B7 vitamin, H vitamin, Hialuronsav, C vitamin az öregedés ellen, anti-aging hatás, menopausa, menopauza, perimenopauZa, postmenopauZa, klimax, csontritkulás, izületi fájdalmak ellen. Collagen jótékony hatásai fiatalság megőrzése, szép bőr, erős köröm, szép haj. A C-vitamin fontos a kollagén beépüléséhez. Csirke Kollagén Peptidek Tengeri Kollagén Peptidek Szarvasmarha Porc Kollagén Peptidek Tojáshéj Membrán Kollagén Peptidek

A C-vitamin fontos a kollagén beépüléséhez.

Legjobb kollagén készítmény. Hidrolizált multi kollagén komplex és 5 típusú kollagén peptid valamint Biotin, B7 vitamin, H vitamin, Hialuronsav, C vitamin az öregedés ellen, anti-aging hatás, menopausa, menopauza, perimenopauza, postmenopauza, klimax, csontritkulás, izületi fájdalmak ellen. Collagen jótékony hatásai a fiatalság megőrzése, szép bőr, erős köröm, szép haj.

A C-vitamin nélkülözhetetlen a kollagén beépüléséhez, mert döntő szerepet játszik a kollagén szintézisében, amely létfontosságú a szervezet különböző szöveteinek szerkezetének és működésének fenntartásához, beleértve a bőrt, a csontokat, az inakat és az ereket.

A kollagén egy rostos fehérje, amely erőt és rugalmasságot biztosít a kötőszöveteknek. Ez a fő szerkezeti fehérje a különböző szövetek extracelluláris mátrixában. A kollagén szintézise több lépésből áll, és a C-vitamin közvetlenül részt vesz a kollagénmolekulán belüli prolin- és lizinmaradékok hidroxilezésében.

A hidroxilezés egy kémiai folyamat, amelynek során hidroxilcsoportokat (-OH) adnak a kollagén lánc specifikus aminosavaihoz. Ez a módosítás szükséges a kollagén hármas hélixek megfelelő kialakulásához és stabilitásához. Megfelelő hidroxiláció nélkül a kollagénrostok gyengévé és instabillá válhatnak, ami különféle kötőszöveti problémákhoz vezethet.

A C-vitamin a prolil-hidroxiláz és lizil-hidroxiláz nevű enzimek kofaktoraként szolgál, amelyek a prolin és a lizin hidroxilezéséért felelősek. Ezek a hidroxilezett aminosavak kritikus fontosságúak a kollagénmolekulák térhálósodásához és megfelelő hajtogatásához, hozzájárulva a kollagén szerkezetének szilárdságához és integritásához.

A C-vitamin hiánya a kollagénszintézis károsodásához vezethet, ami skorbutnak nevezett állapotot eredményezhet. A skorbutot az erek gyengülése, bőrelváltozások, ízületi fájdalmak és egyéb kötőszöveti problémák jellemzik a funkcionális kollagén hiánya miatt.

×